Skip links

Wat is VoIP en wat zijn de voordelen?

VoIP-telefonie (Voice over IP) biedt de mogelijkheid om te bellen via het internet. Het concept is eigenlijk heel eenvoudig: je maakt gebruik van je bestaande internetverbinding voor telefonie, zonder dat er een aparte telefooncentrale of installatie nodig is. De telefooncentrale wordt nu gehost in de cloud. Vaak wordt VoIP ook aangeduid als cloudtelefonie, internettelefonie of IP-telefonie.

Waarom bedrijven kiezen voor VOIP

Internet telefonie, ook bekend als VoIP telefonie, wordt steeds meer de norm voor bedrijfstelefonie.

Hierdoor zijn medewerkers beter bereikbaar, en doordat er niet langer geïnvesteerd hoeft te worden in kostbare telefooncentrales, leidt dit tevens tot aanzienlijke kostenbesparingen.

De belangrijkste voordelen van internet telefonie

Kostenbesparing

Door over te stappen naar VOIP kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op telefoonkosten. Verlaag jouw telefoonrekening met wel 60%.

Geavanceerde functies

Onze VOIP-oplossingen bieden u de vrijheid om overal te werken, of het nu thuis, onderweg of op kantoor is. Dit bevordert flexibiliteit en productiviteit.

Flexibiliteit

Geniet van functies zoals voicemail naar e-mail, automatische doorschakeling, instellen van keuzemenu en gebruik van wachtrij om de communicatie in uw bedrijf te stroomlijnen.

Schaalbaarheid

Of u nu een groeiend bedrijf bent of net begint, onze VOIP-oplossingen kunnen eenvoudig worden geschaald om aan uw behoeften te voldoen.

PLAN NU EEN GRATIS VoIP DEMO